. Várvölgy Vendéglő
Üdvözlünk

Hozzászólásod:

Neved:
Mail címed (ez nem fog látszani):
Üzeneted:
Magyarosi László
Március 31. 08:06
#163
Nyugdíjas búcsúztatót tartottunk,köszönet a remek ételekért a precíz kiszolgálásért!Mindig jó itt vendégnek lenni,ezért döntöttünk most is így!
Feri
Január 06. 15:41
#162
érdekes
Jantek István
2023 Május 23.
#161
A mai estét a barátaink biztatatására itt töltöttük,és csak szuperlatívuszokban tudok beszélni róla!A szuper kiszolgálás,a fantasztikusan finom ételek,a behűtött finom cigánymeggy pálinkák, sajnos arra a nem könnyű elhatározásra bírt minket,hogy ide VISSZA KELL TÉRNI!!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!! Köszönöm szépen!
dr. Kiszeli Zsuzsanna
2023 Február 21.
#159
A hétvégi kikapcsolódás helyszínéül Cseszneket választottuk. A téli Bakony szépsége mellett nem feledkezhetek meg az étteremben elfogyasztott ételekről, és különösen a rendkívül kedves, de nem tolakodó kiszolgálásról. Mindenkinek szívből ajánlom az éttermet, ahol falusias ízek, mosolygó arcok és figyelmes kiszolgálásban lehet részük. Köszönjük
Strasszerné Tündi
2022 Szeptember 04.
#158
Ismét itt jártunk.Szeretünk idejárni mert:kedvessek a felszolgálók,figyelmessek,mosolyognak.Finomak az ételek.Sorolhatnám még azt a jót és szépet amit itt kaptunk de ezt átt kell élni ezért csak ajánlani tudom mindenkinek.Ezért is köszönünk mindent.Sok sikert a továbbiakban is.
Bertalan
2022 Augusztus 02.
#157
Nagyon kedves kiszolgálás, mosolygós felszolgálók. Nagyon kiadós finom ételek.
Bátran ajánljuk mindenkinek!
Bucsán Árpád
2022 Június 19.
#156
Sokan foglalnak, de megéri várni egy picit. Húslevest és vadlevest ettünk, érezni, hogy nem leveskockás,ételízesítős! Finomak voltak. A csülök és a kacsacomb isteni volt! Mindenki türelmes és gyors volt. Tiszteletem az ott dolgozóknak ebben a rohanó, néha tiszteletlen vendégekkel teli világban! Visszatérünk!
Éva
2022 Június 07.
#155
Fantasztikus kiszolgálás, iszonyú finom ételek és minden glutén mentes. Még gm sört is lehet kapni nálatok. Minden pozitív volt tényleg. Mindenképp vissza jövünk!
Kozicsné Fejes Ilona
2022 Május 19.
#153
Kedves Vendéglő dolgozói!
2022 05.14.jártunk önöknél 55 fővel a Jahn Ferenc Kórház szakszervezeti kirándulásán. Az általunk megrendelt ételek nagyon finomak voltak. A kiszolgálással nagyon megvoltunk elégedve. Gyors kedves udvarias személyzet.Másoknak is csak ajánlani tudom.
Szörnyi
2022 Március 19.
#152
Kiváló ételek, isteni házi szörpök, és rendkívül kedves, figyelmes, gyors kiszolgálás! A makadámdiós kávé miatt pedig külön érdemes betérni hozzájuk! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Zsuzska
2021 Október 25.
#151
Kedves Várvölgy Vendéglő! Sok jót olvastam Önökről. Szombati sétánk után,15 órakor betértünk Önökhöz. Sajnos nem tudtuk megkóstolni ez ételeiket,mert csak foglalásra volt asztal. Javasolnám,hogy 1-2 asztalt tartsanak fent a csak úgy beeső vendégek részére.Mert nem mindenki tervezetten megy,hanem hirtelen ötlettel vezérelve. Véletlen is odatévedve. Igy keserű szájízzel mentünk egy másik étteremben,ami tökéletes volt.
Tankos
2021 Szeptember 11.
#150
Köszönök mindent, a jó kajákat, a kedves és korrekt kiszolgálást és a Pilsnereket! :)
Sz.Márió
2021 Augusztus 28.
#149
Nagyon igényes,kulturált hely!A fiam Születésnapját tartottuk a mai napon és mindenki meg volt elégedve maximálisan a vendéglátás al,az étel mennyisége és ízletes ségével,a kiszolgálás is tökéletes volt! Pincér lányok aranyosak kedvesek és segítőkészek voltak mindenben 🙂 Szeretném még egyszer nagyon szépen meg köszönni ezt a mai napot! Csak ajánlani tudom a vendéglőt!!! Szép napot kívánok 🙂
Néma Andrea
2021 Július 10.
#148
Nagyon igényes,kulturált hely.A mosdók is hihetetlenül tiszták és külön tetszik a Baba-Mama szoba.A vendéglőben rengeteg gyerekjáték van.Ezekből látszik,hogy nagyon szívesen várják a családokat is.
A Pincérek tüneményesek,kedvesek,mosolygósak  és értik a poént.És még az ételekig el se jutottunk.Hatalmas mennyiség ami ráadásul leírhatatlanul finom.Ár,érték arányban is nagyon megfelelő.Ha lehetne 10 pontot adnék
Benkő Anita
2021 Március 20.
#147
A családunk sajnos több tagja glutén vagy laktóz érzékeny. Nagyon örülök, hogy néhány éve rátaláltunk a Várvölgy Vendéglőre, mert azóta Balatonra jövet-menet tudunk biztonságosan GM, LM és ráadásul finom ételeket rendelni.
nagypapi
2020 Október 28.
#146
Tulajdonképpen le kéne költöznünk legalább két hétre a közelbe, hogy minden nap itt étkezhessünk, és kipróbáljuk a jobbnál jobb fogásokat, élvezni a Gazda és a személyzet kedvességét, nem szólva a "zenei aláfestésről".
Örülünk, hogy létezik ilyen hely, ha hozzánk nem is annyira közel.
Zita
2020 Július 27.
#145
Gluténérzékenyként a frász kerülget attól, hogy étteremben kell ennem. Hatalmas boldogság volt, hogy felkészültek, finomat ehettem anélkül, hogy bármi bajom lett volna. Nagyon köszönöm Önöknek, csak így tovább!
Háriné Dénes Éva
2020 Július 19.
#144
Nagyon finom volt minden !Mai napon
Házassági évfordulót ünnepeltük férjemmel!Nagyon ízletes húslevest és gluténmentes finomságokat ettünk!Még vissza megyünk !!Udvarias,gyors,kiszolgálásban volt részünk!!!
Rabi László
2020 Július 02.
#143
Ma voltunk önöknél a feleségemmel! Nagyon jól éreztük magunkat! Minden tökéletes: tisztaság, felszolgálás, ételek... nem tudom mit is mondjak...leírhatatlanul jó! Köszönjük!!!!
Kata
2020 Május 31.
#142
Néhány éve fedeztük fel az éttermet ajánlás alapján, és mindíg nagyon elégedetten távoztunk. Kifogástalan ételek és nagyon kedves kiszolgálás. 100 km-re lakunk de előfordult, hogy csak az étel és a kiszolgálás miatt leruccantunk Csesznekre. Mindenkinek szívből ajánlom. Nemsokára találkozunk Várvölgy vendéglő!
Betty
2020 Május 23.
#141
Figyelmes kiszolgálás, bőséges, finom ételek. Köszönjük!
István
2019 Október 26.
#140
Nemcsak az ebéd, de a reggeli is finom és bőséges volt. A kiszolgálás barátságos, az élőzene hangulatos.
Az édesség pedig Alezredes kedvence néven valóban a kedvencem lett.
Üdvözlettel: egy alezredes
Péter
2019 Szeptember 01.
#139
Tegnap kis híján feladtam egy 50km-es teljesítménytúrát, hogy ott maradjak hallgatni az élő zenét, egy jó ebéd mellett, annyira tetszett a hely. Visszamegyünk még.
Primasz Gabor
2019 Augusztus 28.
#138
Nagyon szepen koszonjuk az elozenet!
Antal
2019 Augusztus 23.
#137
2019-08-22-én kellemes várnéző túra után tértünk be az étterembe,12,30-kor, számolva mintegy félórás felszolgálással. A hely kellemes, a Hölgyek udvariasak, kedvesek, mosolygósan teszik a dolgukat. Több asztalnál ültek, s láthattuk, hogy a vendég kérésére, a nem elfogyasztott ételt készséggel becsomagolva adták át.
40 perc várakozás után érkezett meg, a „Csirkemell sajtosan, klasszikus feketeerdő sonkával”.
A „Zörög Óriása (bundázott csirkemell, bakonyi vándor, grillezett csirkemell filé sajtosan, zsivány szelet, párolt rizs, házi főtt-sült burgonya)”, amelyhez 2 tányért kértünk, kaptunk, szenzációsan finom ízek kavalkádját ízlelhettük. Az ételek valóban frissen sültek, rendkívül ízletesek, nem mirelit alapanyagokat használnak. A tálalás elképesztően profi, ízlésesen díszített tányérokon. 13,40-kor távoztunk elégedetten, jóllakottan, s azzal a szent elhatározással, hogy ide visszatérünk az étterem és a Cseszneki vár miatt is. Kedves, udvarias személyzet, remek konyha, jó ízek, hangulatos élő zene a háttérben, nagyon korrekt árak. Érződik a vendég megbecsülése, a szakmájuk iránti tisztelet. Sok elégedett vendéget kívánok továbbra is az étteremnek.
Üdvözlettel: Antal és társasága
Praefort László
2019 Augusztus 13.
#136
2019. július 10.
Ígéretünkhöz híven visszatértünk és természetesen nem csalódtunk! Kilenc fő (köztük egy gluténérzékeny) számára rövid időn belül tálalták a kiadós, három fogásos ebédet, amely után mindenki csak az ujjait nyalogatta, egyéb mozdulatokra képtelen volt. A GAZDA és segítői nagyon kedvesek, köszönünk nekik mindent. Végezetül megint csak annyit mondhatok: biztos, hogy még visszatérünk ide!
Katalin&Csaba
2019 Augusztus 06.
#135
Udvarias, gyors kiszolgálás. Az ételek nagyon finomak, az adagok extra nagyok. Nagyon szépen köszönjük.
Julcsi
2019 Augusztus 01.
#134
Mai napon, párommal jártunk itt és már az elején,egy nagyon kedves kiszolgálás fogadott minket! A pincér látszólag 3 ember munkáját végzi el kedvesen, mosolygósan és alázatosan megállás nélkül! Ezután már csak a fogások leptek meg minket,mert nagyon gusztusosan és kívánatosan vannak tálalva az ízekről már nem is beszélve! Nagyon sok helyen jártunk már,de ilyen kiszolgálással és finom ételekkel még nem találkoztunk! Le a kalappal és nagy köszönet mindenért!
Shanti
2019 Június 17.
#133
Kedves Üzemeltető! A tagnapi 23 fős csoporttal jártam Önöknél életemben először, pedig Dudaron születtem. Már a teríték is csodálatos volt, látszik, hogy minden részletre odafigyelnek. A kiszolgálás rugalmas és kedves volt, ám az adagok láttán mindannyian elcsodálkoztunk. Ilyen 2 személyes bőségtállal még sehol nem találkoztam, pedig sok felé, sok étteremben jártam már. Minden elismerésem a közvetlenségért, a figyelmességért és a rugalmasságért, amit a csoporttal megtapasztaltunk. További sok sikert kívánok!
Sebestyénne Tóth Gyongyi
2019 Június 09.
#132
2019.0609.delutan fel 5be mentünk az étterembe három gyerekkel de sajnos nem volt asztal így sajnos nem tudtunk enni. Egy kedves Uri Ember pincér nagyon rendes volt a hosszú utunkra frissen sült rántott húst csomagolt és el látott. Unkett hideg itallal. Nagyon szépen köszönjük Neki hogy ilyen emberséges volt. Így már ki bírjuk hazáig. Kislányom inzulin ős cukorbetegek köszönjük a gyors segítséget életmentő volt
Mátyásné.S. Veronika
2019 Május 01.
#131
Szombaton vacsoráztunk Önöknél a családommal, 6 felnőtt. A szállásunkon nem kaptunk félpanziós ellátást, ezért az Önök éttermét választottuk. Amit nem bántunk meg! :-) Nagyon udvarias és gyors volt a kiszolgálás. Az ételek nagyon finomak voltak és változatosak,egymás tányérját néztük melyik néz ki jobban. A kétszemélyes tál hatalmas adag. Az ajándékot köszönjük! Jó élménnyel távoztunk Csesznekről! Mindenkinek csak ajánlani tudom az éttermet. Én először voltam, de nem utoljára.
Mayer Eszter
2019 Április 06.
#130
Az étterem ételei nagyon ízletesek , a személyzet kedves.Olyan ételt szolgáltak fel ,melyet téves tájékoztatás miatt rendeltem meg.Udvariasan felajánlották, hogy másik ételt rendehetek az étterem kontójára.Nagyon jó üzletpolitika.Az éttermet jó szívvel ajánlom az éhes vándoroknak!
Mariann
2019 Március 23.
#129
Most voltam ott először a Családommal, de úgy gondoljuk nem utoljára.Minden étel nagyon finom volt és a kiszolgálás is tökéletes. A személyzet nagyon kedves, gyors a kiszolgálás.Köszönjük, bátran ajánljuk mindenkinek!
F. Szilvia
2019 Február 12.
#128
Kedvenc éttermem! Nagyon szeretek eljárni Győrböl, sok ismerösömnek ajánlottam már. A közeljövőben is szándékozunk elmenni ebédelni. Finoman főznek, kedves a személyzet, nagyon jó a zenész. Örülök, hogy nekem is ajánlották.
Szilvi Győrböl
Szabó Erzsébet
2019 Február 03.
#127
Már második alkalommal látogattuk meg az éttermet,kifogástalan,finom ételek,udvarias kiszolgálás.Kifejezetten ebédelni ugrottunk fel Várpalotáról.Köszönjük a szép élményt.
Nagy Judit
2019 Január 31.
#126
Bernadett 118 bejegyzés"
Kedves Bernadett, amire Ön gondol az-az "animátor", bár ahogy elnézem a bejegyzését talán valóban kell a "moderátor"-ha érti mire gondolok :)Üdvözlettel Judit
Edina
2019 Január 26.
#125
Nagyon köszönöm a finom gluténmentes ételeket! Kevés ilyen vendéglőt találni!
Szolga László
2019 Január 19.
#124
Ma egy nagyon kellemes estét töltöttünk el a családommal önöknél, az étel nagyon ízletes volt, de ami igazán különlegessé tette az estét az a sarokban szerényen megbúvó, de művészi szinten játszó zenész előadása tette emlékezetessé. Köszönet neki és köszönet önöknek, remélem még többször lehetünk ilyen élmények részesei.
Kovács Nóra
2018 November 22.
#123
Tegnap a családdal voltunk. Nagyon finom volt minden. Jövünk még sokszor. Köszönjük
Szabolcs
2018 Október 14.
#122
Üdv.
Ma megint jóllakottan,boldogan,elégedetten távoztunk Tőletek!Tanítani kellene amit és ahogyan csináltok!Jövünk még sokszor.Köszönjük Szépen.
Várvölgy Vendéglő
2018 Augusztus 20.
#121
Kedves Bernadett!(118-as bejegyzésre válaszolva)
A fokhagyma 2db ételünkön szerepel jelentősen, de ezeknek az ételeknek ez a jellegzetessége (lásd.: cigánypecsenye). Családbarát jelzővel találkozott egy-egy véleményben. Játszósarok: természetesen nem McDonald's vagyunk vagy bevásárlóközpont, így az éttermen belül egy szekrény biztosítja a helyet a játékoknak. Sajnos nincs lehetőségünk mindig új játékokat beszerezni havonta ( a gyermekek használják őket nap mint nap ), de a szülők nagyon örülnek. Ez is családbarát hozzáállás. Igen, etetőszék alap felszereltség. Gyermekeknek kisfiús és kislányos tányérok állnak rendelkezésre. A családok kis barátai ( kutyus...cicus ) is bejöhetnek. Van baba-mama szobánk, ahol pelenkázhatnak a szülők, és erre minden eszköz rendelkezésre áll. Egy vendéglő vagyunk, ezért azt gondolom, hogy a vendégek által említett családbarát jellemzés valóságot tükröz.
Praefort László
2018 Augusztus 12.
#120
Zsinórban négyszer látogattunk el Önökhöz és mind a négy alkalommal elégedetten távoztunk. Nagyon kedvesek, segítőkészek a felszolgálók és a vezető is, ráadásul tisztában vannak a gluténmentes diéta titkaival is. A négy nap alatt egyszer sem volt ezzel probléma, pedig minden alkalommal különböző fogást és palacsintát is rendeltünk az igen széles repertoárból. Az étel ízletes és kiadós, a kézműves sör üdítően finom. Biztos, hogy visszatérünk még ide!
Mileticsné Zsuzsa
2018 Július 26.
#119
Kedves Várvölgy Vendéglő! Párom,barátnőm és jó magam balatoni kiruccanásunk lezárása képp,szerettünk volna egy jót vacsizni.Sikerült,hála Őnöknek!Ételek finom illata,mennyisége,és minősége,mindent vitt.A deszertet becsomagoltattam alkoholos tartalma miatt/vezettem/,de otthon elfogyesztva sem veszített az ízéből.Szóval,biztos ajánlom másnak,szeretnénk még több finomságot is megkóstolni őnőknél.Í-re feltették a pontot számunkra a mai napon.KÖSZÖNJÜK!Ja súgják a fagyi is isteni!Üdv:Mileticsné Zsuzsa.


Bernadett
2018 Július 25.
#118
Családommal a sok pozitív vélemény alapján döntöttünk az étterem mellett egy vártúra után, egy hétköznapon. A pincérek nagyon gyorsan kihozták az italokat, viszont a levesre több, mint fél órát kellett várni, annak ellenére, hogy rajtunk kívül egy család volt az étteremben. A férjem jelezte ezt, és lassan elkezdték felszolgálni az ételt. Az ételek minősége és ára rendben volt, bár nem találtam túl fantázia dúsnak az ételeket (a túl sok fokhagyma elnyomott minden más ízt). Valamint a vélemények megemlítették, hogy a hely családbarát. Ez nem tudom miben merült ki, mert ha az etetőszékre gondolnak, szerintem szinte alapfelszerelés egy étteremben. Illetve van egy kicsi szekrény, tele lerobbant játékokkal, ez lenne a játszó sarok? A családbarát megnevezésre valamit is adó étterem moderatort alkalmaz..
Erika és Tamás
2018 Július 22.
#117
Köszönjük a vendéglátást.Nagyon finomak az ételek és barátságos a kiszolgálás.Minőség megfizethető áron.Legközelebb ha erre járunk biztos,hogy betérünk.Erika és Tamás
Tóth Csaba
2018 Június 30.
#116
A legkorrektebb étterem, ahol eddig
jártam. Jó választás volt ide jönni.
Révész Hortenzia
2018 Június 14.
#114
A Zirci Kórusfarsangon nyertem egy 2főre szóló 3 fogásos vacsorát, italfogyasztással. Még soha nem nyertem és izgultam, hogy ez most tényleg igaz?
Édesanyám 77. szülinapját ünnepeltük júniusban és gondoltam ez remek alkalom, hogy felhasználjam, elmegyünk. Sajnos a nagy melegben nem volt kedve hozzá, de telefonáltam, hogy kiszállítással megoldható e? Ivanovics Balázs a főnök csak azt kérdezte hányan leszünk és készségesen felajánlotta, hogy ebédre kiszállít 2 Völgytálat. Pontosan érkezett. Aki még nem kóstolta a Völgytálat, ki ne hagyja ! Bőséges adag, minden frissen készül és nagyon finom házias ízek. Én már néhányszor voltam a vendéglőben , mindig bőséges a választék, kedves, udvarias, készséges a személyzet.
Szeretném ezúton is megköszönni Balázsnak és személyzetnek, hogy ilyen kellemes meglepetést okoztak, széppé varázsolták Anya szülinapját !
Mindenkinek meleg szívvel ajánlom térjen be ide, ha erre jár !

Köszönettel:
Hortenzia
Hóringer Tamás
2018 Március 15.
#113
Rövid családi pihenőnket töltöttük Cseszneken, a környező erdőkben való túráinkat követően, jóleső fáradtság mellett koronáztuk meg a napot a vendéglőben elköltött vacsorával. Az ételek minősége, a hely hangulata, a kiszolgálás színvonala messze kiemeli az átlagból. Külön említésre méltó a zongorista játéka, és Zsófi, a pincér hölgy türelme, aki a három kisgyerekkel járó igényeket (külön teríték, kétfelé osztott étel) is a legnagyobb természetességgel elégítette ki, nem utolsó sorban elnézte amikor a kora tavaszi viszonyok következtében kisebb sártengert hagytunk magunk alatt. Nem sok olyan étterem van, ahol mindenképp megállunk / betérünk, ha az adott tájegységen járunk, a Várvölgy Vendéglő ilyen. Jó szívvel ajánljuk mindenkinek!
Kováts Család
2018 Március 09.
#112
Kedves Várvölgy Vendéglő!

Egy teljes hétvégét töltöttük a Bakonyban, Cseszneken.
Csodálatos havas táj és lenyűgöző látvány fogadott bennünket.
Egy pénteki este megéheztünk és betértünk a családdal a Várvölgy Vendéglőbe.
Rendkívül családbarát!:)
Igazi falusi és rusztikus díszítési elemekkel; komódok, gyerekeknek játszószekrény és baba-mama szoba!:)
Nem utolsó sorban a személyzet:
Közvetlen és baráti fogadtatás és udvariasság. Figyelmes és mosolygós személyzet!!
Az ételek amit rendeltünk:
Tárkonyos vadragu leves és sajtkrém leves cipóban.
Ezek után a völgytálat választottuk főfogásként.
Nos Budapesten számos éttermet bejártunk és külföldön se vagyunk tapasztalatlanok. Viszont igen meglepő volt számunkra az, hogy az ételek minősége sem hagyott alább a család-barát fogadtatás és élményei után.

Az ételek (mint utóbb megtudtuk) frissen és természetes (nincs fűszer kocka stb...) alapanyagból készülnek!

Számunkra még most is hihetetlen, hogy ezt a mennyiséget és minőséget ilyen korrekt áron megkaptuk.

Mindannyian remekül éreztük magunkat és hálás szívvel köszönjük!!:)

Ui: ezek után slusszpoén volt az élőzene.
Nem tartom számon, de nem nagyon ismerek olyan magyar zenészt, aki egyáltalán nem iszik alkoholt!!!

Nos ezek után mi jöhet még??:)

Húsvétkor találkozunk:)

Legmélyebb Tiszteletünk Budapestről:
Kováts Család
Dorimi
2017 December 30.
#111
Az imént írtam bejegyzést a FB oldalatokra! Ott találtam meg a webfelületetet és gondoltam ide is ellátogatok! Ez az oldal is színvonalas, mint az ételeitek és a vendéglátásotok!

Én biztosan ajánlom minden ismerősömnek az éttermet! :)

Köszönettel: Dorimi Mariann
Andrea
2017 December 30.
#110
Kedves Várvölgy Vendéglő!
A napokban párommal ebédeltünk Önöknél. Ezúton szeretnénk köszönetünket kifejezni a finom ebédért és kedves, barátságos kiszolgálásért. Az ételek kifogástalanok, ízre és mennyiségre is színvonalasak.
Szívből gratulálunk az étteremhez!
Üdvözlettel,
Andrea és János
Anita, Dusán és Norbi
2017 December 27.
#109
Kedves Főnök Úr!
Igaz egy kis kihagyással, de ÚJRA ITT voltunk, vagyunk. Továbbra sem kellett csalódnunk az ételek minőségében, mennyiségében, kiszolgálásban, a Főnök Úr és a személyzet hozzáállásával. Igaz a Főnök meg mindig nem öregedett egy kicsit sem. Bízunk benne, hogy most már többször tudunk jönni és a pici babát is tudjuk hozni, akinek nagyon ízlett a gesztenyepüré! Kívánjuk, hogy még hosszú hosszú évekig találkozzunk és jó ételeket fogyasszunk! Anita, Dusán és a magam nevében is további sok sikert és Áldott Karácsonyt, boldog új évet kívánok!
László és Andrea
2017 Október 14.
#108
Kedves kiszolgálás, fincsi ételek, szeretjük ezt a vendéglőt.
Köszönettel: Hegyesi László és Krustóf Andrea Bp.
,,Naposház" Fogyatékkossággal élők Nappali Intézménye
2017 Szeptember 07.
#107
Nagyon köszönjük a finom ebédet, a barátságos és jószívű kiszolgálást! Jó hírüket messze visszük Mosonmagyaróvárra!
Károly Márk Miklós
2017 Augusztus 08.
#106
Fantasztikus hely, fantasztikus hangulat, szuper és kedves kiszolgálás és finom ételek.
Ahogy egy nap alatt hirtelen leszerveztétek Ilus lányom 10. születésnapjára a köszöntést, az fantasztikus volt.
Abmaj7
2017 Augusztus 04.
#105
Minden elismerésem az étteremnek! A rendelésfelvétel és kiszolgálás dinamikus, az étel pedig valami hihetetlen minőséget képvisel. Teljesen véletlenül találtunk rá az étteremre, nem célirányosan indultunk útnak, éppen ezért elvárásaink sem voltak. Viszont amint beléptünk az épületbe, mintha egy elvarázsolt helyre kerültünk volna. Az étteremnek nem a külső vagy a belső megjelenése fog nyomot hagyni a vendégeken, hanem a hangulata és az atmoszférája, ami szerintem a legfontosabb szempont lenne a vendéglátásban. És ehhez a hangulathoz hozzájárul az, hogy van élő zene! Több olyan helyen megfordultam már, ahol nem a rádiót kapcsolták be, hanem valaki hangszeren játszott, de a Várvölgy Vendéglőben egy olyasvalaki ül a pianínó mögött, aki nem csak a munkaidejét tölti ott, hanem figyeli a vendégek reakcióit, nézi ki milyen hangulatban van és aszerint választ és játszik alkalomhoz illő zenét. Saját elmondása szerint ez rendkívül nehéz feladat, de ami szerintem a legfontosabb, hogy igyekszik a vendégeknek egy olyan pluszt adni, amelynek hála örömteli szívvel fognak visszaemlékezni a helyre.
Összefoglalóan annyit tudnék mondani, hogy csak egy ebédet szerettünk volna elkölteni, de majdnem egy egész délután lett belőle, amely kellemes időtöltésért nagyon hálásak vagyunk!
Király Dezső
2017 Augusztus 04.
#104
Kedves Várvölgy Vendéglő!

Örülök, hogy családommal lehetőségünk nyílt az Önök éttermében enni, köszönjük ezt a nagyszerű élményt! Teljes mértékben meg voltunk elégedve az ételekkel, ahogyan a színvonalas kiszolgálással is. Különös örömöt jelentett számunkra, hogy vacsoránkat élő zene mellett fogyaszthattuk el. Remélem, lesz még alkalmunk máskor is betérni a Várvölgy Vendéglőbe, ami minden bizonnyal a környék egyik legkiemelkelkedőbb étterme!

Üdvözlettel: Dezső és családja
Dobrádiné
2017 Augusztus 01.
#103
Üdvözlöm Önöket!

Én a Kiss Réka és Biczó Balázs esküvőn a nagymama voltam.
Minden nagyon finom volt a kiszolgálás tökéletes.
Ellenben volt valami, ami mindent felülmúlt: az éjféli töltött káposzta!!!!
Ilyen finomat még nem ettem, pedig nem mai csirke vagyok!
Tudom, hogy a receptet nem adják ki, de most minden energiámat arra fordítom, hogy hasonló töltött káposztát produkáljak.
Minden ismerős bőszen drukkol, hogy sikerüljön.
Sajnálom, hogy aránylag messze élünk egymástól, különben napi vendég lennék.
További ilyen szintű munkát kívánok, eddigi munkájukhoz csak GRATULÁLNI lehet:
Dobrádiné Samu Anna, Pannonhalma
Illésfalvi
2017 Július 26.
#102
Köszönjük a gyors kiszolgálást, nagyon finom volt!
Köszönettel az Illésfalvi Család
Bánáti Ildikó és férje
2017 Július 21.
#101
Gratulálunk a kedvességükhöz, a zsúfolt vasárnapi türelmükhöz, a hangulatos környezethez a finom és bőséges ételekhez, a kellemes zenéhez és a szép ötletes étlapjukhoz is!
Köszönettel és tisztelettel
O
2017 Július 21.
#100
Elmegy
Aguszt Bárió / AD STUDIO
2017 Július 20.
#99
Nagyon szépen köszönjük a finom ételeket és a kedves kiszolgálást!!!
Köszönettel: Aguszt Bárió
A Haller isk. 10D. tanulói
2017 Június 23.
#98
Köszönjük szépen az ebédet. Nagyon finom volt. Elégedetten távoztunk!
Városgondnokság Székesfehérvár
2017 Június 23.
#97
Kedves Vendéglátók!
Az ételek és a kiszolgálás is szuper volt. Nagyon köszönjük!
Tieger Anita és Tieger József
Siklós család
2017 Június 18.
#96
Visszatérő vendégként látogattunk el az étterembe. Mivel két gyerekkel voltunk, gondoltuk, hogy valami gyorsat és finomat szeretnénk enni, ami régebben már bevált. Bolognai makarónit választottunk, mert pár évvel ezelőtt olyan finomat ettünk itt, hogy azóta is emlegetjük. Sajnos a mostani nagyon elmaradt az akkoritól. Olyan tésztát és szószt kaptunk, amit étteremben nem illő felszolgálni. A szósznak nem nevezhető vizezett, halovány darálthús egyszerűen szörnyű volt. Úgy gondolom, a vendégek a kedves kiszolgálásért (amit meg is kaptunk)és a finom ételekért térnek vissza egy étterembe. Ez utóbbi sajnos hiányzott a tegnapi napon.
Szabó család
2017 Június 12.
#95
Hétvégi kirándulásunkat egy itteni ebéddel zártuk, s mondhatom, feltettük vele az i-re a pontot! Az adagok igazán emberesek, leves után a kétszemélyes tálat hárman nem is bírtuk megenni! Az ételek finomak, a kiszolgálás rendkívül udvarias, maga az étterem a diszkrét zongorazenével igazán hangulatos! S hogy még a gyerekekre (meg a frissen készült ételre váró felnőttekre) is gondoltak mesekönyvekkel, játékokkal - igazán, le a kalappal előttük! Még egy: a házi szörpöt bűn kihagyni, mi bodzásat és levendulás meggyet kóstoltunk, s nem lehet vele betelni! Sok-sok elégedett vendéget kívánunk még az étteremnek, s ha erre járunk, mi biztosan visszatérünk!
Rösszer Konrád
2017 Április 19.
#94
Már másodjára mentünk vissza. Finom házias ételek. Böségtál több napra elég, mondom úgy hogy 110 kg vagyok:)
Az izek kitünôek, megéri 50kmt utazni, mert felesleges Györbe menni!
Az ott töltôtt idö elszáll...
Nemesék
2017 Március 09.
#92
Tolna megyéből, Szakadátról jöttünk, kb 200 km-ről. A vendégekhez való hozzáállás, a kiszolgálás és az étel finomságát köszönjük és kívánjuk hogy még nagyon sokáig tudják a vendégeket ilyen hozzáállással kiszolgálni. Maradunk tisztelettel: Nemesék
Kisgabesz
2017 Január 28.
#91
Tálat ettünk. Szupi, fini volt. Három gyermek, két felnőtt jóllakott. Személyzet nagyon kedves.
Magyar Istvánné
2017 Január 02.
#90
Évzáró csillagtúrázásunk egyik estjének csúcspontja volt itt elköltött vacsora: bő választék, kellemesen pikáns és finom ízek, "emberes" adagok, udvarias kiszolgálás és tisztaság. Kedves Várvölgy Vendéglő, mindannyiunk tetszését kivívtad!
Horváth Vera & Domján Balázs
2016 December 31.
#88
A túránk csúcspontja volt, pedig csak inni tértünk be a busz indulása előtt. Ott ragadtunk enni is. A legfinomabb ételekben és kiszolgálásban volt részünk. Természetesen későbbi busszal mentünk tovább. :) Még visszatérünk.
Ui.: köszönet annak a cseszneki embernek, aki a kerítésnél állva ezt a helyet javasolta, mondván, hogy "magnific". :)
NOVÁK JÁNOS
2016 December 20.
#86
Bakonyoszlopról járunk ebédelni Székesfehérváriak vagyunk egy csodálatos kis ékszerdoboz a jó ételekkel kedves kiszolgálókkal és az ízletes jó ételek külön köszönet.
ÁLDOTT KARÁCSONYI ÜNNEPEKET és KEGYELEMMEL -TELJES BÉKÉS BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNUNK!
Novák család!
Zomex
2016 November 10.
#85
Nemrég betértünk. Nem voltak nagy elvárásaink, semmi extra, eszünk aztán lépünk.

Basszus! Az étterem lett a túra koronája. :)

nagyon szépen köszönöm! Király lehettem a család előtt, hogy ilyen szuper helyre hoztam őket!
Nagy Judit
2016 November 07.
#84
Gyerekekkel mindig izgalmasabb étterembe menni, vajon hogy fognak viselkedni... mi családostul, két kisebb gyerkőccel érkeztünk az Önök vendéglőjébe, ahol örömmel láttam, hogy kifejezetten készültek a gyerek vendégekre! Nyugodtan ebédelhettünk (szülőként ezt nagyon meg kell becsülni :), míg a gyerekek játszottak a nekik telepakolt szekrénynél. Köszönjük a finom ebédet, a kedves kiszolgálást, a jó hangulatot! És külön köszönet a felejthetetlen zongorajátékért!
Temes György
2016 November 04.
#83
Nagyon jól éreztük magunkat az étteremben, az ételek és a kiszolgálás is kiválóak voltak. A koronát az egészre a gyönyörű zongorajáték tette fel. Köszönjük, biztos, hogy ahányszor csak a Bakonyban járunk majd a jövőben, felkeressük Önöket. Tisztelettel: Kata & Gyuri
Bakacs Zoltán 7,s
2016 Október 28.
#82
Nagyon finom és bőséges amit adnak az árak is pont jok udvarias és kedves a kiszolgálás
Mi megvoltunk elégedve
Hegedüs István
2016 Augusztus 18.
#79
Tisztelt Vendéglösök!
Maximális elismerésünk! Kitünö ételeket fogyasztottunk Önöknél. Itt még érezni a Bakony ízét!
Visszatérünk!! Üdv. István és Tünde
Wimmer Györgyné
2016 Augusztus 11.
#78
Évek óta 25-30 túrázó gyerekkel étkezünk itt.
Az adag és a minőség is kifogástalan,pedig nem egyszerű ennyi gyereket kiszolgálni. Mindig jóllakottan távozunk. Az árak sem szálltak el, így családdal is gyakran térünk be. Javaslom mindenkinek :)
Nóra & Imre
2016 Május 28.
#77
Sok jót hallottunk az éttermükről. Gondoltuk mi is kipróbáljuk. Nem is csalódtunk. Majdnem "teltház" volt, a kiszolgálás mégis gyorsan megtörtént. Finomakat ettünk, szeretnénk még többször is visszatérni. REKLÁMOZZUK SOK FELÉ.... Köszönünk mindent !!!
Kossuth Ildikó
2016 Május 16.
#76
Túrázásaink során az országban végre találtunk egy jó vendéglőt. Isteni volt a héjában sült burgonya, a házi sör - és minden. Köszönjük a nagy adagokat is, nagyon jóllaktunk. Ui: Könyörgünk, ne változzanak meg!!!!!!
Anita
2016 Március 15.
#74
Már többször ettünk önöknél és nagyon jó, hogy a GM ételeiket nagy odafigyeléssel készítik el. Finom ételeket ettem eddig és panaszt sem okoztak.
Mirko
2016 Február 07.
#71
Niki, ezzel a véleményeddel nem vagy egyedül! :)

Én jópár éve járkálok a Bakonyba és úgy 3 éve fedeztem fel Cseszneken a Várvölgyet. Azóta amikor errefele van dolgom, valahogy mindig úgy "szerveződik", hogy itt kajázzak!

Szóval köszi a várvölgyeseknek a kedvességüket és a szuper konyhájukért!

https://www.facebook.com/mirko.sandor.96
Niki 10 éves
2016 Február 04.
#70
Ismét itt jártunk a mostani alkalommal többen. Most is eszméletlen jó volt az étel az itt jövendő vendégeknek is ajánlom hogy jöjjenek többször is..! :-) Én már 3-szor voltam de ebből az ételből 3-om nem elég... A vendéglátás is nagyon jó! Tisztelet tudóak és minden nagyon tiszta! Sok-sok szerencsét ennek az étteremnek! Nagyon szuper! Itt voltak most: Tamás, Niki, Feri, Gergely és további 3-om személy! KÖSZÖNÖM! Niki írta :)
Martinovits család
2015 Október 01.
#69
A hétvégén véletlenül "estünk be" az étterembe, mert messziről kiszúrtuk a várat és lekanyarodtunk, hogy megnézzük. Mivel éhesek is voltunk, betértünk Önökhöz.

Nem ismertük a helyet, sem az éttermet, ezért bíztunk benne, hogy legalább az "egynek jó lesz" kategóriát eléri majd a hely, ám nagyon kellemesen csalódtunk, mert egy igazi gyöngyszemre leltünk! Mind az ételek minősége, mind pedig a kiszolgálás remek volt! Csak gratulálni tudunk a konyhájukhoz és megköszönni a szíves vendéglátást! Köszönjük!!!

Mindenkinek ajánljuk a Várvölgyet, aki Bakonyszentkirályon vagy Cseszneken jár!
Szoják Mariann
2015 Augusztus 22.
#68
Kedves Várgyvölgy Vendéglő!
A tegnapi és a mai napon is Önöknél ebédeltünk. Nagyon finom volt minden (igazából le sem lehet írni, hogy mennyire), köszönjük a kedves és kifogástalan kiszolgálást.Tóth Imre, Gergő, Bogi, Mariann, Marika
Teri
2015 Augusztus 02.
#67
Sajnos mégsem volt gluténmentes a bevállalt halétel, (tudom, hogy sokan vártak az ebédre) de higgyék el nem játék! Nagyon kellemetlen panaszokat tud okozni, nem kívánom senkinek.
Kőmi
2015 Július 28.
#66
Só nélkül nem az igazi a hasáb.:|
Hantos Eszter & Korcsmár Róbert
2015 Július 06.
#65
Kedves Várvölgy-csapat! Már visszatérő vendégek vagyunk nálatok, mert nagyon megszerettük ezt az éttermet. Az ételek mindig frissek és finomak, az árak teljes mértékben elfogadhatóak, és nem utolsó sorban a személyzet nagyon kedves és készséges. Tegnap voltunk nálatok és örömmel tapasztaltam, hogy a kutyát is bevihettük, vizet is kapott. Ez azért nagyon jó dolog szerintem, mert nagyon sokan kirándulnak úgy a Bakonyban, hogy viszik magukkal a házikedvencüket. Viszont nehéz olyan helyet találni, ahova beengedik a kutyusokat. Ilyen melegben pedig nem szívesen hagyja senki sem az autóban, sem kikötve az épület előtt (pláne). Úgyhogy bátran ajánlom a helyet azoknak is, akik négylábúak társaságában kirándulnak!
Köszönünk mindent!
Török Attiláné
2015 Június 08.
#64
Jó napot kívànok! Köszönjük szèpen a finom ebèdet igazán családias az étterem mindenképpen vissza fogok menni a családommal kitűnő vilt a kiszolgàlás mindent nagyon szépen köszönök.
Fojtyik Nándor
2015 Május 10.
#63
Sziasztok Köszönjük a tegnap esti vendéglátást a finom ételeket négy barátomnevében is jövünk legközelebb is. Üdvözlöm a kiszolgáló személyzetet.
Krémer Balázs és Herke Gabriella - Szeged
2015 Március 23.
#62
Nagyon szépen köszönjük a barátságos, kedélyes és rugalmas kiszolgálást, a nagyon ízletes és friss ételeket, mindig emlékezni fogunk Rátok! Ha a Bakonyban járunk, biztos, hogy mindig betérünk majd Hozzátok!

ui.: A gyerektányérért külön köszönet! :)

Kiszállítás Szegedre megoldható-e esetleg ???? :)))

Gabi&Balázs, Szeged
Németh Vilmos
2015 Március 16.
#61
Köszönjük az ízletes ételeket, a figyelmes, türelmes felszolgálást. További életükhöz, munkájukhoz jó erőt, egészséget, derűt kívánunk.
2015.03.14 Németh Vilmos
Vén Árpád
2014 November 30.
#60
Ha valaki el akar tölteni egy kellemes hétvéget,
keresse a Várvölgy vendéglőt
ahol a szórakozás soha nem ér véget.
Itt minden kedves vendéget szeretettel várnak,
a felszolgálók is megyei szinten
az elsők között állnak.
Ha egy finom ebédet szeretnél enni,
a Várvölgy vendéglőnek
napos vendége kell lenni.
Meglátod, hogy minden ételnek finom lesz az íze,
mert a tulajdonosnak is meleg a szerető szíve.

Vén Árpád-Kovászna megyei székely költő
Vanya Mihály
2014 November 17.
#59
Egyszer betévedtünk Önökhöz, azóta rendszeresen visszajárunk.Külön öröm a táplálékallergiában szenvedő családtagunknak, hogy gluténmentesen minden megoldható.
Nagyon finomak a házi szörpök, alig várjuk,hogy újra vendégül lássanak bennünket! :)
Márai S.
2014 November 10.
#57
Futóversenyt mind letudva, libatálat elfogyasztva! Köszönjük! :)

Jó a kaja, jó a hely, jó a honlap!
Monichello
2014 November 06.
#56
Nagyon jó kis étterem vagytok! A pincér srác nem unott, valóban érdekli, hogy mit ennél, mit kóstolnál meg. Vendéglátás ez a javából!

Az ételek nagyon finomak és bőségesek. Egy leves és valami kiadósabb második után már nam marad szinte hely a desszertnek!

Köszönjük szépen!

Leo, Kata, Anyós és Após :)
Ifj.Harsányi Lehel
2014 Október 26.
#55
Igazi házi ételeket ettünk, fantasztikus finom volt minden, és nagyon figyelmes volt a kiszolgálás! Ifj.Harsányi Lehel és családja.
Kalocsai Család
2014 Október 21.
#54
Túlzás nélkül állíthatom, hogy a legjobb étterem, ahol valaha jártunk! Az ételek mind minőségben, mind mennyiségben 1.osztályú, a kiszolgálás, a figyelmesség példaértékű.Pazar! Köszönjük! Ha erre járunk feltétlen betérünk. 2014.10.15-10.16. Kalocsai család Bajáról
Hatos fogat
2014 Augusztus 29.
#53
Már második alkalommal jártunk Cseszneken és most is mindennel nagyon elégedettek voltunk, kedves, barátságos emberek az étterem nagyon kellemes hely és az ott elfogyasztott ételek ízletesek - szívből főznek - és bőségesek. Köszönünk mindent és jó pihenést kívánunk minden ott dolgozónak. :-)
Várvölgy vendéglő
2014 Augusztus 27.
#52
Kedves Péter! A hétfői napok maradnak egyelőre. Igyekszünk a honlapon is átírni a változást. Bízunk benne, hogy legközelebb egy finom ebéddel kárpótolhatjuk. Kérem a legközelebbi látogatásnál említse ezt meg, hogy ígéretünknek eleget tehessünk. Üdvözlettel: Várvölgy vendéglő
Péter
2014 Augusztus 27.
#51
Tisztelt Várvölgy Vendéglő! Korábban már jártunk Önöknél, minden nagyon jó volt, ezért gondoltuk, hogy ha legközelebb a közelben járunk, ismét Önöket választjuk. 25.-én hétfőn azonban sajnos zárva találtuk az éttermet. A kifüggesztett nyitvatartás szerint a hétfő szünnap, és a zárva tábla is kint volt. A honlap szerint minden nap nyitva tartanak, ott nem találtunk ilyen információt. Ez csak ideiglenes, vagy hétfőnként mindíg zárva tartanak? Remélem legközelebb összejön egy finom ebéd Önöknél. Üdvözlettel: Péter
Várvölgy vendéglő
2014 Augusztus 25.
#50
Kedves György! Az üzenete látom félbe szakadt, kérem telefonon keressen, az e-mail cím amiről a bejegyzések érkeznek, számunkra is láthatatlan. Várvölgy vendéglő.
György Sárkány
2014 Augusztus 23.
#49
Nemtudom , hogy átment - é az E-mail cimem ! Szeretnénk kérni néhány dolgot, jó lenne ha megbeszélhetnénk ! Már néhányszor
Tamási Hajnalka
2014 Augusztus 20.
#48
Szintén visszatérő Vendégek vagyunk, az ételek nagyon finomak és minden kifogástalan.A #35-ös bejegyzőnek valóban inkább a magyar helyesírási szabályokkal kéne foglalkoznia nem pedig a gasztronómiával!Csak egy példa: HINÉTEK!Ez csak egy példa!Félreértés ne essék!Nem kívánok Neki rosszat!Az ember el nem tudja képzelni egy kis nyelvtan mire képes!Nem véletlen az "Anonim" jelző!Gratulálok!(...és a Vendéglőnek is)!Így tovább!
Várvölgy vendéglő
2014 Augusztus 18.
#47
Kedves Hegymászó Baráti Kör! Az adott szombati napon egy rendezvény lebonyolítására kaptunk megbízást mely teljes személyzetet kívánt. Ezt honlapunkon és a vendéglőnél feltüntettük. Sajnáljuk, hogy nem sikerült nálunk étkezniük, de remélem, hogy a kellemetlenségért valamely időpontban kárpótolni tudjuk, ha felveszi velünk a kapcsolatot. Üdvözlettel: Várvölgy vendéglő
Hegymászó Baráti Kör Bp
2014 Augusztus 17.
#46
Szombaton nincs nyitva egy étterem? Nincs több kérdés. Válasz Kedves vendéglő?
Tomai Attiláné
2014 Augusztus 16.
#45
Sziasztok.Mi egy hete voltunk nálatok,nagyon tetszett a vendéglő,kedvesek voltak a kiszolgálók,nagyon finom volt az étel,a desszertből a párom még repetázott is.Jövő augusztusban ismét megyünk 10 napra,és biztos hogy meglátogatjuk a vendéglőt!
Pulai-Morvai Anett
2014 Augusztus 13.
#44
,,Fantasztikus volt az étel, főként ennyi gyaloglás után, ebben a gyönyörű faluban! :-) Szeretettel: Pulai-Morvai Anett"
Vágner Nóra
2014 Augusztus 12.
#43
,,Szintén visszatérő vendégek vagyunk. Ha a Bakonyban járunk - rokon-látogatóba -, mindig betérünk. Az étlapon régi - sváb nagyanyám által főzött - ételek éppúgy megtalálhatók, mint általam nem ismert ínyencségek. Olyan sokféle étel közül lehet válogatni, hogy eddig nem jutottam oda, hogy "duplázzak", vagyis még mindig van olyan, amit nem kóstoltam meg.
Eddig minden étel nagyon finom volt, bőséges, sokszor meg sem lehet enni, akkora adag, és tényleg, szó nélkül becsomagolják. Nyáron van fagyi is, a kávénak ilyen színvonalú felszolgálását eddig csak sokcsillagú helyen láttam. A levesek forrón tálalva, a társaságunk által rendelt sokféle ételt egyszerre szolgálták fel, különleges édességként ajánlom a forró gyümölcsöt vaniliafagyival:)
Fizetés mindenféle bankkártyával, SZÉP-kártyával megoldható. Az árak határozottan barátinak mondhatók, a mennyiséghez képest majdhogynem olcsó. A pincér maga a tulaj, a szakács a felesége. Mosolygós, kedves lényükkel hozzájárulnak a pozitív benyomáshoz. Ilyen házias, barátságos, színvonalas helyet nagyítóval kell keresni kis hazánkban. Visszatérőként láttuk, ahogy fokozatosan újították, csinosítgatták a helyet, mire elnyerte jelenlegi arculatát. Minden korosztálynak, csoportnak nagyon ajánlom, ha erre járnak, a vár felé menet útba esik, térjenek be, nem bánják meg! Egyetlen dologra kell figyelni: nyáron, hét végén annyian vannak, hogy legtöbbször előre kell foglalni asztalt:)"- Vágner Nóra-
Mészáros József
2014 Július 31.
#42
Többször voltunk a Várvölgy Vendéglőbe és nyugodtan állíthatom, hogy nem csalódtunk! Minden kifogástalan!!!
Remélem, a #35 bejegyzés írója többször megnézi a vendégkönyvet! Üzenem, hogy ne a gasztronómiával foglalkozzon, hanem egyelőre a helyesírással, csak egy példa: TÉVEZTETT????
Kóródi István
2014 Június 27.
#41
Régóta tervezem betérni ide, és nem csalódtam! Finom és hatalmas adagok, nagyon kedvező ár, udvarias kiszolgálás! Gratulálok!
Reni & Áron
2014 Május 03.
#40
Miután megnéztük a várat és a gyönyörű kilátást is megcsodáltuk természetesen megéheztünk:) Betértünk a vendéglőbe mert már sok jót hallottam,hallottunk róla..Nem csalódtunk,nagyon fincsi volt minden,nagyon jól laktunk,alig bírtunk vissza sétálni a dombon.Egyszerű kis hely,és pont ez tetszik,semmi pucc,nem kell feszengeni,szinte mintha otthon falatoztunk volna,bőséges adag,finom ízek és nem utolsó sorban abszolút reális árak.Nem tudom mikor kirándulunk ismét Cseszneken de biztosan betérünk falatozni ha újra oda visz az utunk. Köszönjük! :)
kati
2014 Március 22.
#39
Ma voltam ott először és biztos visszamegyek még.Nagyon kedves, családias, figyelmes légkör és finom, bőséges ételek. Jó volt ott lenni.Én az összes ismerősömnek, ismeretlennek csak ajánlani tudom ezt a helyet.kösz az ottani csapatnak a mai szép délutánt.
Kiss Csaba
2014 Március 17.
#36
... egy fogorvosi "kényszerműsor" után újra rákattintottam a Várvölgy vendéglő vendégkönyvébe és nem tudom megállni, hogy a legutóbbi, 35. számú ANONIM jelű bejegyzés ne az utolsó legyen a sorban. Szíve joga mindenkinek írni, bár illenék nem összetéveszteni a vendégkönyvet a panaszkönyvvel. Soha nem vitázom személytelenül, most sem teszem. Ebben a vendégkönyvben van 35 pozitív és egyszem nem pozitív reagáció, ami irodalmi módon kifejezve nem igazán találkozik ama 35 véleménnyel. Kedves Maja és Balázs, fogjátok fel úgy, hogy ama egyszem gazdájának aznap alkalmasint pocsék napja lehetett. Mert bizony amit Ti visztek ott Cseszneken, az VENDÉGLŐ a javából, kedveteket ne szegje. Ezennel aláhúzottan is megerősítem az alant 34. sorszámmal található február 17-i véleményemet úgy emberileg, mint szakmailag. Mindezzel pedig semmi más szándékom nem volt, mint az, hogy tényleg ne igazságtalan mondatokkal kezdődjék a vendégkönyv - addig is, amíg újabb megérdemelt elismerés nem lesz ott olvasható. Mert megérdemlitek!
Csaba bácsi.
Anonim
2014 Március 17.
#35
Hello Várvölgy vendéglő.
Nem kivánok senkinek se rosszat félreértés ne essék de azok az emberek akik ilyen jo véleményel vannak erröl a vendéglőről azok nem jártak még jó étteremben.... (Csak 1 példa: ha több mint 40 percet kell várni egy elviteles pizzára ugy hogy a vendéglő üres hát az még enyhén szólva is nevetséges) De hagyjuk is a GYORS ételeket. Volt alkalmam megkostolni a Cseszneki Batyut ami valoban nem drága és azt gondolnánk hogy megéri számomra nagy csalodás... El nem tudná képzelni az ember hogy mire képes egy kis fehérbors és mustàr. De ne folyjunk ebbe bele mielōtt azt hinétek hogy rosszat akarok. A tōbbi ételt amit kostoltam nem szeretném részletezni pedig lenne mit mondanom egy-két ételrōl. A konyhafōnōknek ūzenem hogy szakmàt téveztett..
Kiss Csaba
2014 Február 17.
#34
Az én hibám, hogy teknősbéka korom ellenére csak mintegy másfél éve ismerhettem meg ezt a vendéglőt - a lakóhelyemtől való cca 70 km távolság nem mentség. Többszöri igen kellemes "próba" után már bizton állíthatom, hogy nem csak a környék, a régió, hanem egész csonka országunk legjobb vendéglátóipari egysége. Állítom ezt nem csak a kínálat, ételkészítési-tálalási színvonal, hanem a tulajdonos pár (Maja és Balázs) és a felszolgálók - Rita nevét már megtanultam - készsége, kedvessége, hozzáállása miatt. A családias hangulat fogalma ide tulajdonképpen kevés, nyilván millió gond van egy vendéglő fenntartása kapcsán, de ők mindig mosolygósak, mindig első a vendég és a számos (nem elég...) alkalomból egyetlen egyszer sem fordult elő, hogy másképp lett volna. A nagyarcú európai nagyvárosi éttermeknél használatosak azok a bizonyos minősítő csillagok, amelyeket roppant szűkmarkúan osztogatnak a döntnökök, nos szerény véleményem szerint a cseszneki Várvölgy Étterem a maximumot - úgy tudom ez öt csillagot jelent - érdemelne. Őszintén kívánom, hogy ez a készség sohasem változzék meg és Balázsék bírják erővel, kedvvel, optimizmussal!

Elismeréssel és köszönettel: Csaba bácsi.
Csákány Miklós
2014 Február 01.
#33
Üdvözlet mindenkinek! Ma jártunk és ebédeltünk a vendéglőben, most pedig elolvastam a vendégkönyv bejegyzéseit. Amit leírtak, leírtatok az mind igaz!
Bőséges és finom ételek, kedves és figyelmes kiszolgálás, kitünő árak. Azt hiszem, sokat fogunk még idejönni és mindenkinek híreszteljük Győrben is.
Németh Nikolas
2013 November 09.
#32
Sziasztok! Köszönjük a vendéglátást. Egy élmény volt ez a mai nap, de komolyan! Nagyon jó a hangulat, amit megteremtettetek, az ételek rendkívül finomak és bőven jól lakik bárki, aki csak betéved hozzátok.
Üdv, Csigák (Nikolas, Cementes, Éva, Nellike) Felvidékről
2013.10.30
2013 November 06.
#31
Nagyszerű volt a konyha, legközelebb is betérünk, ide tervezzük az étkezést. Fábry Szabolcs,Timi, Laura, Csanád, Lehel, Béci puli Nagyvázsonyból
NVSZ
2013 Szeptember 27.
#30
A Nemzeti Védelmi Szolgálat Közép-dunántúli Osztálya (20fő) nevében, az étel kitűnő,a felszolgálás udvarias, a hely pazar. Kár, hogy esik az eső. 2013.09.26.
Tomi és Gvendolin
2013 Szeptember 26.
#29
Kötelező betérni mindenkinek, aki várlátogatásra, vagy épp via ferrata-zni jön, mi először egy kétszemélyes tálat próbáltunk be Pöttöm Pannámmal, másodszorra okulva az első találkozáskor kiválasztott tál nagyságából, 2 cseszneki batyut választottunk, az is bőségesen soknak bizonyult, pedig nagyétkű vagyok...Szóval az adag nagyon nagy, a kiszolgálás tökéletes, extra kívánságokat is simán teljesítenek, a légkör családias. Mindenkinek csak ajánlani tudom. A pincércsajok extra jófejek:) Legközelebb is úgy megyek, hogy mászás előtt leadom a rendelést, hogy mire végzek, ott legyen a terülj-terülj asztalkám!
Lajos és Ernő (Két motoros Dunaújvárosból)
2013 Szeptember 25.
#28
Kedves Várvölgy vendéglő! Ilyen fantasztikusan finom és bőséges étkek és a barátságos udvarias kiszolgálás méltán megérdemli, hogy messze földre elvigyék a hírét!Ígérjük, hogy ennek eleget teszünk és minél több embert rábírunk arra, hogy ellátogasson ide!!! :-)
Szilvi és Zsolti
2013 Szeptember 23.
#27
Kedves Várvölgy!
Évfordulónk alkalmából jöttünk hozzátok! Köszönjük ezt a meghitt estét! A vacsora nagyon finom volt, a kiszolgálás elsőosztályú, legközelebb is titeket választunk. Szilvi és Zsolti
Macipapa és Macimama
2013 Szeptember 16.
#26
A vendéglő nyugodtan pályázhatna az ország legjobb kisvendéglője címre. Mi már két éve járunk folyamatosan - talán nem hiszik el - de 60 km távolságból, hogy náluk ehessük a finomabbnál finomabb ételeket. Természetesen továbbra is ezt fogjuk tenni. Köszönjük a sok kedvességet Majának és Balázsnak, akiken látszik, hogy szeretik a vendégeiket. További sok sikert!!!!!
Gansberger Júlia
2013 Szeptember 07.
#25
Remekül éreztük magunkat, fergeteges a konyha...
még visszatérünk..
:)
Szápári Horgásztó
2013 Szeptember 06.
#24
Dicséret!!
Köszönjük a finom ételeket és a kedves kiszolgálást!Minden elismerésünk a Várvölgy vendéglő tulajdonosának és csapatának!
Tisztelettel:Szápári Horgásztó :-)
Anett & Gábor
2013 Szeptember 04.
#23
Jó fél éve véletlenül találtunk az étteremre... Azóta 1-2 heti rendszerességgel járunk oda.
Miért? MERT JÓ, NAGYON JÓ, KIVÁLÓ!
Családias, baráti légkör, kellemes, udvarias kiszolgálás, finom vad- és egyéb helyi specialitások, ételek!
Ja és szuper kávé (Anettnek tejjel, cukorral, Gábornak dupla presso), valamint kitűnő házi limonádé egészíti ki számunkra a finom ízeket...
Köszönünk mindent és szerintünk még nagyon sokszor találkozunk!
Szép napokat kívánunk,
Anett és Gábor
Wattacukor
2013 Augusztus 19.
#22
A sétafikán láttam a hirdetéseteket, aztán amikor lementem Bakonyba, megnéztem az éttermet.

Szuperek vagytok! Köszönünk mindent!
Rita
2013 Augusztus 17.
#21
Kedves Várvölgy vendéglő!
A mai napon jártunk Önöknél, rövid időn belül 3.alkalommal, mindhárom alkalom csak jó és pozitív élményeket hagyott bennünk. Az étel, mennyisége minősége kifogástalan , és hát a házi sörről nem is beszélve, ami a mai nappal tudtunk csak megkóstolni , nem csoda hogy gyorsan fogy:)
Hálás köszönet a kiszolgálásért , és a sok finomságért. Rita
Mónika
2013 Augusztus 12.
#20
Kedves Maja és Balázs! Gratulálok a vendéglőtökhöz és a honlapot okoz. Számos alkalommal voltunk Nálatok. Kifogásolni való dolgot nem találtunk. Az étkek mindig a fogunkra valók voltak. Amint mód nyílik rá, megyünk. Sok sikert!
Dani és Családja
2013 Augusztus 09.
#19
Sziasztok! Tavaly júniusban néhány napot töltöttünk a vidéken és a szállásadónk ajánlására betértünk hozzátok egy vacsorára, gondoltuk egy próbát megér. Az ízek és a kedvesség annyira rabul ejtett bennünket, hogy azután minden este itt ettünk,ittunk,beszélgettünk a házigazdával. A velős pacal, a húsleves, az az isteni erdei gombás husi...hmmm soroljam még??? Na és az a csuda finom házi sör... Az elutazásunk napján még útravalóul is innen vittük a "túlélő csomagot" és persze hogy csapoltattunk 1,5 literes üvegekbe még sört is, had kóstolják meg az alföldön is... Köszönjük! Megyünk ismét arra a vidékre és tervezzük, hogy kedden (13-án) egy jó kis túra után betérünk Hozzátok!!! Tízen leszünk, tehát tíz korsó zámolyi csapolt rendel!:) Üdv, a Rédai család
Emese
2013 Augusztus 05.
#18
Ez tényleg nagy dolog, mert sajnos nagyon ritka, hogy egy étterem valóban VENDÉGÜL akar látni. Pedig a "vendéglátás" a szó hagyományos értelmében azt jelenti, hogy jön valaki hozzád és te megpróbálod ünneppé tenni azt a napját finom ételekkel, kedvességgel.

Öröm hallani, hogy itt Cseszneken valóban így gondolják!

Nem jártam még errefelé, de őszre tervezünk egy cseszneki kirándulást, gombázgatást és biztosan megnézzük magunknak a Várvölgy Vendéglőt!
Judit
2013 Augusztus 04.
#17
Udvarias a kiszolgálás, finomak ételek. Legnagyobb meglepetés az volt, hogy lisztérzékenyek számára is tartanak tésztát, speciális lisztet, külön edényt. Ilyennel még máshol nem találkoztam. Külön köszönet érte.
Gábor
2013 Július 27.
#16
Sziasztok!

Megkezdődött a visszaszámlálás, már kevesebb mint egy hét, nem csak várjáték, hanem esküvő is lesz :)

Köszi Várvölgy vendéglő :)
Török Ottó
2013 Június 02.
#15
Mintha haza járnék....:-)
Mosó M.
2013 Április 23.
#14
Az erős batyut mindenki kóstolja meg!!! Megeszed és egész nap lesz erőd túrázni a környéken! :)
Gauss P
2013 Március 02.
#12
Csak egyet tudok érteni az előttem szólókkal, Andival és Robival. Színvonalas kiszolgálást kaptunk, kedves stílusban és pompás ételeket!Köszönjük szépen!

Péter, Budapest
Andi és Robi
2013 Február 25.
#11
Tisztelt Várvölgy vendéglő!
Köszönjük a hétvégén Önöknél elfogyasztott ételeket. Igazán ízletes volt minden, a kiszolgálás is tökéletes volt. Mindennel meg voltunk elégedve, biztosan jövünk még! Andi és Robi, Székesfehérvár.
Nagy Dániel
2013 Január 11.
#10
Ma ismét itt vacsoráztunk és italoztunk. Fantasztikus volt minden. Az ételek kitűnőek, az italok is jó hatással voltak ránk! Köszönjük! Visszajövünk, amikor csak tudunk! Üdvözlet: Dani
Mars3696
2013 Január 01.
#9
Sikerekben gazdag, boldog 2013-at kívánok Nektek! :)
joci
2012 December 27.
#8
sziasztok én is megvoltam elégedve veletek nagyon tetszik a hej es a kiszolgálás az ételek pedig isteniek (-: érdeklödnék h szilveszterkor 31-én is normál nyitvatartás lesz vagy zártkörü rendezvény? várom válaszotok sziasztok
Márti
2012 December 15.
#7
Nagyon szép az étterem, az adagok tényleg nagyok, az ízek pedig fennségesek! Tényleg csak szuperlativuszokban tudunk nyilatkozni rólatok!

Nekem a könnyebb ételek jöttek be, de a párom azóta is emlegeti azt a batyus dolgot és kérlel, hogy készítsek neki valami hasonlót! :)

Örülünk, hogy meglátogattuk az intézményt, mert évekkel ezelőtt csak valami kis pizzázó volt ott a környéken és az nem tett ránk akkora hatást
Gábor (Blue Mali)
2012 December 12.
#6
Szuper, hogy meglett a weboldal, köszi Marsnak!

Örülök, hogy rátok találtunk, és mint telefonon, meg személyesen beszéltük Nálatok szilveszterezünk, alig várjuk, és akkor már tudunk szarvast is enni :)

Nagyon finom ízek vannak nálatok, és az adagok is jó nagyok. Aki erre jár az térjen be, aki meg nem, az mindenképpen járjon arra :)))
Attila
2012 December 07.
#5
Nyár végén egy hetet töltöttünk Cseszneken. Először próbálkoztunk más étteremmel, de rájöttünk, hogy felesleges. Nálatok akár ebédeltünk, akár vacsoráztunk, bármit választhattunk, sosem fogtunk mellé.
Köszönjük a sok finom étket!
A kisfiam sokszor felidézi, milyen aranyosak voltatok.
Azóta már nagyon sok ismerősömnek ajánlottalak Titeket!
Marty
2012 December 05.
#4
Mi az ősszel voltunk nálatok a családdal! Szupper volt a kaja is és a kiszolgálás is. A környék pedig gyönyörű, pedig akkor pont esett.
Silye-Jakab Boglárka
2012 December 05.
#3
Kedves kiszolgálás,nagyon finom ételek,és rendkivül baráti árak:))
bruce-lee
2012 December 05.
#2
Mindennel meg vagyunk elégedve,remek ételek,gyors és igen kedves kiszolgálás! Barátságos árak!
Mars3696
2012 December 05.
#1
Szép lett a weboldalatok! ;-)
Étlap Italok Elérhetőségek
.